Cosette Chichirău despre scandalul momentului: Regulamentul trebuie schimbat

Deputatul USR Cosette Chichirău a reacționat după sesiunea extraordinară a Parlamentului la care au fost prezenți doar 36 de deputați. Chichirău este de părere că regulamentul trebuie schimbat pentru evitarea unor situații similare. 

"Pe la 3 după-amiaza mi-am luat ochii de pe electronice. Când mă uit din nou pe mesaje, pe la 7 seara, ce să vezi? Pierdusem o ședință de plen! Parlamentul (CD) a fost convocat pe la 4 pentru ora 5! În vacanță parlamentară!

În total, au fost 36 de deputați prezenți (din care 8 de la USR). Au votat ordinea de zi și convocarea Parlamentului în sesiune extraordinară 9-31 ianuarie. Nicolicea zice că acțiunea asta e perfect regulamentară. Păi dacă ăsta e regulamentul, că poți să convoci Camera Deputaților în sesiune extraordinară (adică în vacanță, când cei din județe sunt la ei acasă) cu o oră înainte și că poți să iei decizii cu un număr oricât de mic de parlamentari prezenți, atunci regulamentul e prost! Parlamentul nu reprezintă Bucureștiul, ci țara! Regulamentul trebuie schimbat de urgență!," a scris Cosette Chichirău pe facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel