Cosette Chichirău cere demisiile lui Chirica și Alexe din funcțiile publice

Cosette Chichirău cere demisiile lui Mihai Chirica și Costel Alexe.

Deputatul USR Cosette Chichirău susține că nu este suficientă autosuspendarea lui Mihai Chirica și Costel Alexe din funcțiile din partid, ci este necesară demisia lor din funcțiile publice, scrie Mediafax. 

„Domnule Orban, dragi colegi liberali, nu este suficientă autosuspendarea domnilor Chirica și Alexe din funcțiile de partid. Este necesară demisia lor din funcțiile publice. Pentru că am promis cetățenilor ”fără penali în funcții publice”. Pentru că avem datoria să guvernăm municipiul și județul Iași cu oameni onești și competenți, nu să le blocăm cu problemele penale ale unor domni cocoțați în funcții înalte dintr-un calcul politic meschin”, a scris miercuri deputatul pe Facebook.

Cosette Chichirău le cere liberalilor să le retragă celor doi sprijinul politic

„Domnule Orban, dragi colegi liberali, nu mai aveți timp de gândit. Au trecut luni de zile de când cei doi sunt inculpați. Scuza subțire a aducerii dlui Chirica în PNL a fost să aveți guvernare locală și centrală de aceeași culoare, ca să meargă proiectele Iașului brici! Vi se pare că merge ceva în Iași? Vi se pare că cei doi inculpați au trimis vreun proiect mare al Iașului către guvern? Ieșenii nu mai au timp de pierdut aștepând după doi inculpați și după un partid care îi protejează. Retrageți sprijinul politic inculpaților și haideți să lăsăm Iașul să respire și să se dezvolte”, a mai scris Cosette Chichirău pe rețeaua de socializare.

DNA a anunțat miercuri că a început urmărirea penală și l-a plasat sub control judiciar pe fostul ministru al Mediului, Costel Alexe. Acesta nu are voie să părăsească țara. Actualul președinte al Consiliului Județean Iași s-a autosuspendat din funcția de conducere din PNL.

Primarul Iașului, Mihai Chirica, are calitatea de inculpat în dosarul privind concesionarea unui teren dintr-o zonă bună a Iașului. În acest dosar, un patron de presă din Iași a fost reținut, iar fostul viceprimar, Gabriel Harabagiu, este pus sub control judiciar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel