Cosette Chichirău-Cătălin Rădulescu: "Râde ca porcul. S-a îngrășat". CIRC în Parlament-VIDEO

Cosette Chichirău (USR) a făcut circ în Parlament miercuri, 6 decembrie.

Filma sala de plen și, la un moment dat, referindu-se la deputatul PSD Cătălin Rădulescu, a zis: "Ia uitați-l! Râde ca porcul. S-a îngrășat. A mai furat ceva. Îi dau ăștia mancare pe unde se duce. Ce vesel e... El râde în timp ce justiția este dinamitată. (...) Parlamentul României este plin de hoți".

"Dragnea ar vrea și el să zâmbească, dar nu poate. Este un pic strâns. Abia așteaptă această lege a răspunderii magistraților. (...) Ce n-au putut să facă prin OUG 13, iată că fac acum. Dinamitează total justiția fără nicio problemă. Iată ce se întâmplă fără nicio rușine! Suntem în procedură parlamentară pe un fond de OUG 13. Deputații PSD-ALDE se vor înregimenta în spatele hoțului șef. Dar știți ce e bine? Că e cu nume și prenume. Nu e ordonanță de urgență. Acești oameni vor rămâne în istorie pentru că au votat această lege", a mai zis Cosette Chichirău.

Camera Deputaţilor a respins, miercuri, propunerile PNL de retrimitere la comisia de specialitate a iniţiativei legislative de modificare a statutului magistraţilor şi sesizarea Comisiei de la Veneţia asupra acestor modificări.

Deputatul PNL Ioan Cupşa a susţinut, în plen, că raportul comisiei conduse de social-democratul Florin Iordache, întocmit la propunerea legislativă de modificare a statutului magistraţilor, conţine trei articole care nu au fost discutate în comisie.

"Un astfel de raport în cinci ani de experienţă parlamentară nu mi-a fost dat să văd. Forma raportului este alta decât cea pe care noi am votat-o, s-au adăugat la textele dezbătute încă cu cel puţin 3 articole. Aceste articole nu se regăsesc în iniţiativa legislativă, în nicio propunere şi în niciun amendament supus dezbaterii", a afirmat Cupşa, menţionând că acest lucru este inacceptabil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel