Cosette Chichirău candidează împotriva lui Dan Barna

Cosette Chichirău FOTO AGERPRES
Cosette Chichirău FOTO AGERPRES

Cosette Chichirău l-ar contesta pe Dan Barna la conducerea USR și ar candida împotriva sa. Asta deși el este prezidențiabilul USR-PLUS. 

Dan Barna are concurență în partid. Deputat de Iași, Cosette Chichirău a intrat în cursa pentru șefia USR, potrivit b1.ro. Alegerile interne au loc la începutul lunii septembrie. 

”Cel mai important lucru pe care îl am de spus despre organizarea internă a partidului este că apartenența la "clan" nu mai poate să fie un criteriu pentru promovarea oamenilor (...) Teambuildingul președintelui va dispărea. Pentru că în USR nu avem nevoie de cultul personalității” le-a transmis ea membrilor USR, în anunțul de candidatură, scrie sursa citată.  În cursă, ar mai fi Liviu David, Alexandru Cristian Surcel și Vișinel Bălan.

Cosette Chichirău, reprezentantă a taberei contestatarilor actualei conduceri, le-ar mai fi transmis membrilor partidului că "fără o bază solidă, fără acea mult ironizată democrație gălăgioasă, noi nu vom putea niciodată reconstrui ce am pierdut în 50 de ani de comunism și în 3 decenii de democrație originală".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel