EXCLUSIV  Cosette Chichirău: ”Aproape PLÂNG când mă gândesc”. Dezvăluirea deputatei USR

Cosette Chichirău
Cosette Chichirău

Deputata USR Cosette Chichirău a dezvăluit, în interviul DCNews, care ar fi fost dorința sa cu privire la cariera pe ar fi putut s-o urmeze. 

”În România, când creșteam eu, cel puțin, se punea accentul pe educație. Părinții, când voiau să facă ceva bun pentru copii, îi trimiteau la o școală mai bună. În SUA, este acceptat social să fii înotător, fotbalist sau mai știu eu ce sportiv și este considerat un om de succes. Părinții mei n-ar fi acceptat absolut niciodată să nu fac o școală bună. Au vrut să fiu un om cu carte” a spus Cosette Chichirău, la DCNews

Pictoriță sau balerină

Politiciana, întrebată dacă și-ar fi dorit altceva, a răspuns: ”Da, probabil că da. Mi-aș fi dorit să studiez artele, de exemplu. Eu am avut o educație foarte strictă. Mulți copii, cel puțin din orașele mari, au avut o educație precum: tu te duci la mate-fizică, și înveți matematică, fizică, informatică, crești mare să fii economist, ceva fără prea multă distracție. Aș fi vrut să... Tatăl meu, de exemplu, e la pensie acum, dar e inginer-proiectat, desena cu tuș pe vremea aia și eram fascinată de desemn. Tata e foarte talentat, unchiul meu e pictor. Aș fi vrut să devin pictoriță sau balerină. Îmi place foarte mult baletul, mă duc și mă uit la balet și aproape plâng când mă gândesc că și eu aș fi putut să dansez. O carieră în arte ar fi fost foarte funny dacă aș fi putut să am”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel