Cortul PRO România, vandalizat. Partidul face apel la calm în lupta politică

PRO România face din nou apel la calm în lupta politică, după ce cortul partidului amplasat în Piaţa Dorobanţi din Buzău a fost vandalizat. 

Iată comunicatul transmis de PRO România:

"Ultima dată săptămâna trecută, conducerea PRO România Buzău a lansat un apel la calm în lupta politică care prefațează alegerile europarlamentare din luna mai a acestui an, dezbaterile fiind singurele care, în viziunea noastră, pot convinge cetățenii că o anumită forță politică va fi aptă sau nu să reprezinte țara în fața Uniunii Europene.

Doar că, apelul nostru se pare că nu a fost înțeles, iar la Buzău mai există încă mentalități învechite, care se bazează pe forță și intimidare, astfel încât sâmbătă, cortul partidului nostru amplasat în Piața Dorobanți a fost vandalizat de autori necunoscuți, care în lipsa unor idei sau doctrine, au ales comportamentul huliganic al unor persoane certate cu legea. Reprezentanții partidului nostru au anunțat organele abilitate care au demarat o serie de cercetări, și vom continua fideli ideilor de la care am pornit, că doar dialogul poate genera plus valoare, iar manifestările de forță nu duc la nimic bun.

Forţele politice locale, chemate la o dezbatere publică

Urmare a acestor fapte, PRO România Buzău cheamă toate forțele politice locale, PSD, PNL, ALDE, USR-Plus, PMP, la o dezbatere publică, în care să
se stabilească anumite reguli de conduită politică civilizată în plan local, iar ideile să fie susținute de la tribună, nu prin forța pumnului, noaptea ca hoții.

Pentru că noi avem ce promova, o listă de valoare cu oameni competenți și cu idei bune, și sperăm ca și contracandidații noștri să aibă la fel astfel încât dialogul să predomine. De asemenea, ne bucurăm să anunțăm că PRO România este primul partid care a finalizat strângerea numărului necesar de semnături pentru depunerea candidaturilor la europarlamentare, mai precis 217.340, dar va continua această acțiune până la expirarea termenului legal pentru a demonstra că românii sunt din ce în ce mai mulți alături de noi. Vestea a fost dată chiar de către președintele partidului, Victor Ponta,
duminică la Focșani, unde a avut loc o întâlnire importantă în prezența fostului premier Mihai Tudose și la care a participat și conducerea buzoiană a filialei locale, Felix Rache, Viorel Dobre, Viorel Ștefu și Doru Muzgoci", se arată în comunicatul transmis de PRO România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel