Coronavirus. Chirieac: Nu are cine să conducă România. Criza economică a început deja

Foto: Crişan Andreescu
Foto: Crişan Andreescu

Bogdan Chirieac susține că în România a început deja criza economică, iar consecințele se vor observa în scurt timp. 

Analistul politic Bogdan Chirieac a anunţat că efectele crizei economice pe fondul coronavirusului vor fi vizibile în scurt timp şi în România. 

Problema este că omul acela, ajuns vremelnic în fruntea PNL, domnul Orban, a dat o mostră de iresponsabilitate politică. Problema este că în acest moment trebuie să ieșim din logica de alegeri și să trecem la treabă. Avem un pericol major. În plus, atenție, un lucru foarte grav și aici, domnul prim-ministru Stolojan, dumneavoastră probabil că îl știți ca finanțist.

A început criza economică. Criza economică profundă din cauza coronavirusului. Ea a pornit în mod real. Se va resimți într-o lună de zile în România de o manieră dramatică. La modul că vor fi dați oameni afară. Vă dați seama ce nebunie. Vorbiți cu agențiile de turism, au cel puțin 50% anulări. (...) Urmare a votului dat de poporul român, ca să ne asumăm cu toții responsabilitatea, România se află în situația că în fața unui pericol uriaș, autentic, real, mortal, nu are cine să o conducă. Dacă președintele României nu preia conducerea în CSAT... l-ați văzut pe domnul Orban că se felicita singur că a dat 25 de ordonanțe într-o noapte... deci e noaptea minții”, a declarat Bogdan Chirieac la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel