CORONAVIRUS. Băsescu: Guvernul italian n-a fost ONEST! Singura apărare pentru România

Europarlamentarul Traian Băsescu crede că guvernul italian nu a anunțat chiar de la început apariția epidemiei cu coronavirusul nou COVID-19, în peninsulă.

Traian Băsescu a fost invitat la ”Legile Puterii”, unde a explicat cum crede el că a evoluat comunicarea, în special, epidemiei de coronavirus din Italia, care începe să afecteze din ce în ce mai tare și România, din cauza numărului foarte mare de români care trăiesc în regiunile în carantină:

”Aș fi convocat CSAT la noapte! Eu am o suspiciune, cunoscând mecanismele foarte bine: Guvernul italian n-a fost foarte onest. A așteptat, deși a avut cazuri de coronavirus nu le-a raportat, până nu s-a înmulțit numărul. De asta au ieșit sâmbătă noaptea cu decret de lege al Guvernului prin care au luat măsuri în două regiuni. Este clar că existau înbolnăviri ce nu prea fusesră raportate, au zis că nu e important. Pe urmă, se dădeau știri din oră în oră că au mai găsit 50, că au mai găsit 50, recuperau de fapt ce ascunseseră”, a spus Traian Băsescu, la Realitatea Plus, luni seara.

Iar la noi bine ar fi, pentru că nu avem alt mijloc de apărare, să se ia restricții majore. Și nu o spun că vreau să fac rău unor oameni, dar o spun pentru că așa trebuie procedat pentru diminuarea la maximum a impactului acestui virus în România”, a completat fostul președinte.

Citește și: Guvernul, informare OFICIALĂ despre Coronavirus

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel