Coronavirus. Tăriceanu: Guvernul Cîțu ar trebui învestit rapid

Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu este de părere că noul Guvern ar trebui învestit cât mai rapid în contextul actual al crizei privind noul coronavirus. 

”Măsurile văd că sunt clar insuficiente și apar informații care sunt foarte grave, spre exemplu cu situația de la Spitalul Dr.Gerota din București. Autoritățile ar fi trebuit să ia măsuri pentru a preveni consecințele economice ale acestei crize a coronavirusului, care sunt foarte grave în toată lumea și există și la noi riscul ca aceste consecințe să afecteze grav sectorul economic. Voi preciza punctul meu de vedere. Guvernul are obligația de a interveni rapid cu toate mijloacele pentru a limita consecințele economice. Ar trebui ca cei care pot lucra la domiciliu să nu mai meargă la serviciu. Ar trebui să existe un fond pentru plata salariilor celor care vor fi obligați să stea acasă pentru că întreprinderile nu vor putea să suporte cheltuielile cu salariile și funcționarea normală a activității”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu. 

Guvernul Cîțu, învestit rapid 

Întrebat dacă Guvernul Cîțu ar trebui învestit, Călin Popescu Tăriceanu a precizat: 

”Mai ales în aceste condiții, consider că joi ar trebui să aibă loc o învestire rapidă a unui Guvern care să poată dispună de toate mijloacele legale pentru a combate efectele crizei, sigur că și în plan medical, și în plan al securității persoanelor, în plan economic, dar și în alte domenii în care se fac resimțite consecințele crizei coronavirus”, a mai precizat Tăriceanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel