Corona Brașov-Steaua, rezultat BOMBĂ. Reghe: "Nu știu ce să cred"

reghe-agerpres_6489748
reghe-agerpres_6489748

Rezultat bombă în Liga întâi după meciul disputat de Corona Brașov și Steaua. Reghecampf a luat foc. Nou-promovata Corona Braşov a obţinut o remiză istorică în faţa campioanei Steaua. Singurul gol al Stelei a fost reuşit dintr-un penalty discutabil, iar Corona a ratat o ocazie uriaşă în prelungiri.

Golurile au fost marcate de Szukala '15 (autogol) pentru gazde şi Stanciu '70 (penalti) pentru oaspeţi.

Reghe a reacționat dur. El a declarat la Digi:

Un meci slab, am pierdut două puncte, putea fi și mai rău. Probabil că trebuie să schimbam foaia cu anumiti jucatori. E o lipsă de atitudine. Când intri pe teren și joci pentru Steaua trebuie ca unii să facă mult mai mult. Nu vreau să spun nume, nu vreau să spun cine sunt cei vizați, dar ați văzut cu toții. Nu am avut timp să vorbesc până acum cu ei.

Avem o problemă: am jucat și ne-am trezit că suntem conduși cu 1-0. Trebuia să câștigăm cele trei puncte, nu aveam voie să pierdem la Brașov. Nici nu știu ce sa cred, nu știu daca e vorba despre o problemă de concentrare. Trebuie să ne schimbăm atitudinea, dacă vrem să avem vreo șansă la Basel.

Primim un autogol, însă ne-a lipsit atitudinea, dorința de a câștiga, dorința de sacrificiu. Cei de la Brașov au câștigat mereu mingea a doua și asta se vede pe tabelă. Am pierdut două puncte în campionat, însa la Basel va trebui să intrăm pe teren cu o altă atitudine.

Nu am la dispoziție 40 de jucători, ca să schimb mult la echipă, însă voi încerca să-i bag pe cei mai buni pe teren. Nikolic a intrat și ne-a adus noroc: de fiecare dată când intră, echipa noastra înscrie.

Despre Gabi Iancu nu vreau să vorbesc. O să discutăm și dacă unii dintre jucatori vor primi o amendă. Despre ce s-a hotărât, să nu se dea golul la Kapetanos, eu nu vreau să comentez. La fel și faza din care am primit penalty. Eram departe, nu am văzut și nu mă pronunț".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel