Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Corneliu Vadim Tudor, comemorare. Senator, SEMNAL: Unii sunt azi miniștri

Senatorul Marius Marinescu îi îndeamnă pe unii dintre cei care azi sunt în funcții cheie în România să nu uite de unde au plecat și trage un semnal de alarmă cu privire la comemorarea tribunului Corneliu Vadim Tudor. 

”Simbolul patriotismului autentic românesc, Corneliu Vadim Tudor, ar fi împlinit mâine 68 de ani. Slujba de comemorare va avea loc marți, 28 noiembrie, la biserica Sfântul Gheorghe Nou din Capitală. După slujba religioasă, vom merge la mormântul său de la cimitirul Ghencea civil, pentru a-i aprinde lumânări. Dacă tribunul ar fi fost printre noi, cu siguranță, mâine l-am fi sărbătorit la un restaurant. Era o încântare să petrec câteva ore cu Vadim. Avea simțul umorului, povestea momente hazlii din viața sa. Asculta muzică de petrecere și muzică patriotică. Iubea muzica marilor clasici, asculta Valsul numărul 2 de Dmitri Shostakovich sau Dansul Ungar de Brahms. Nu dansa niciodată. Consuma numai produse românești, ciocnea un pahar de vin roșu. Visul lui Vadim Tudor era refacerea granițelor României Mari, acesta este motivul pentru care a înființat PRM, revista România Mare, ziarul Tricolorul. Își dorea să trăiască Centenarul de la 1 Decembrie 1918. La anul se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire, dar să nu uităm că după grandoarea evenimentului din 1918, România  a pierdut, rând pe rând, teritorii importante: Basarabia, Bucovina, Cadrilaterul. Sunt pierderile pe care Vadim le deplângea când vorbea de soarta poporului și iată că acum l-am pierdut și pe el, simbolul patriotismului autentic al secolului nostru.” a spus senatorul Marius Marinescu, pentru DCNews

În final, senatorul a transmis un mesaj: ”Poate unii dintre cei patru sute de aleși pe care i-a trimis în Parlament Corneliu Vadim Tudor își vor aminti de el și vor veni să-i aducă o floare și o lumânare. Unii sunt azi miniștri, alții s-au pensionat și, datorită lui, iau pensii speciale”. 

[citeste si]

Marius Marinescu a amintit că anul trecut tribunul a fost uitat de către cei cărora le-a fost aproape. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel