Corneliu Vadim Tudor atacă relația dintre Ion Țiriac și Simona Halep

Unul dintre cei mai cunoscuți politicieni din România, Corneliu Vadim Tudor, a lansat o ipoteză incredibilă cu privire la relația dintre Ion Țiriac și Simona Halep.

SportNews a scris recent despre faptul că Ion Ţiriac ar fi rugat-o pe Simona Halep să nu i se mai adreseze cu „domnule Ţiriac”, ci să-i spună pe nume, Ion.

„Ion Ţiriac este un om deosebit. Nu acceptă ca persoanele care-i sunt apropiate să nu îi spună pe numele mic. Chiar se supără! La fel procedează şi cu Simona. Ţine ca aceasta să-i spună Ion, nu domnul Ţiriac. De altfel, după vreo cinci telefoane, în care îi tot spunea «domnul Ţiriac în sus, domnul Ţiriac în jos», s-a supărat şi nu i-a mai răspuns la apel. I-a dat SMS: «Ori Ion, ori nu mă mai contactezi!» Simona s-a conformat. Acum e Ion pentru Simona”, a notat sursa citată.

Informaţia a ajuns şi la urechile fostului europarlamentar Corneliu Vadim Tudor, care s-a grăbit să o comenteze în stilul său caracteristic, în cadrul rubricii „Săptămâna pe scurt”, din revista „România Mare”: „Satyrul Ion Ţiriac se dă crai, în continuare. El i-a cerut Simonei Halep să-i spună pe nume, Ion. De ce oare? Vrea să se culce şi cu fata asta, aşa cum a corupt-o şi pe înotătoarea Camelia Potec?”, a reacționat “Tribunul”, potrivit adevarul.ro.

Vezi și: Întrebare delicată pentru Simona Halep: Cum a răspuns locul 2 WTA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel