Corneliu Ștefan: Fondurile europene, deosebit de importante pentru dezvoltarea județului Dâmbovița 

Foto: Facebook Corneliu Ștefan
Foto: Facebook Corneliu Ștefan

Acesta este și motivul pentru care, astăzi, la Târgoviște, a fost organizată o întâlnire la care au fost prezenți primari, parlamentari, directori de agenții, instituții și servicii implicate în derularea proiectelor cu finanțare europeană, precum și directorii tuturor Grupurilor de Acțiune Locală din Dâmbovița.

Toate resursele financiare au fost detaliate de europarlamentarul Victor Negrescu, secretarul de stat în Ministerul Investițiilor și Fondurilor Europene, Roxana Mânzatu, și directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Mușat.

Se vor deschide linii de finanțare pentru aproape toate domeniile de interes public, dar și privat.

Primarii dâmbovițeni pot transforma comunitățile pe care le conduc. Vor putea, prin programele operaționale viitoare și Planul Național de Redresare și Reziliență, să aceeseze bani pentru achiziționarea de microbuze școlare, să investească în infrastructura rutieră, de apă și apă uzată, în reabilitarea de blocuri sau construirea de locuințe sociale.

Este o șansă de care Dâmbovița trebuie să profite!

Îmbucurător este faptul că întâlnirea de astăzi a suscitat interesul primarilor, al grupurilor de acțiune locală.

Pe de altă parte, primarii și reprezentanții grupurilor de acțiune locală au ridicat o serie de probleme foarte importante pentru localitățile lor.

Sunt convins că mesajul lor a fost recepționat de reprezentanții MIPE și ADR Sud Muntenia și, în același timp, se vor găsi și soluțiile necesare.

Dâmboviţa este un județ care contează, iar prin atragerea de finanțări europene cu siguranță ne vom atinge ținta de pol de dezvoltare regională, precizează Corneliu Ștefan, președintele PSD al CJ Dâmbovița.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel