Corneliu Ștefan către dâmbovițeni: Să fim solidari și să lucrăm împreună pentru a pune în valoare frumusețea județului

Corneliu Ștefan Foto:  Facebook
Corneliu Ștefan Foto: Facebook

Corneliu Ștefan, președintele PSD al Consiliului Județean Dîmbovița, a transmis un mesaj către dîmbovițeni cu ocazia Zilei Naționale.

"1 Decembrie 1918 a fost o zi care a încununat, în cel mai frumos mod, trăirile și speranțele unei națiuni separate veacuri de-a rândul. Astăzi, la peste 100 de ani distanță, ne-am aflat în Piața Tricolorului, celebrând Ziua Națională a României!

Nu sunt chiar vremurile pe care am fi vrut să le trăim! Pandemia, efectele acesteia, dar și problemele ultimilor ani ne arată cât de importante sunt unitatea și stabilitatea țării noastre.

România reintră însă pe drumul cel drept de la care s-a abătut în ultima perioadă. Depinde doar de noi cum ne construim viitorul, așa cum înaintașii noștri au făcut posibil prezentul nostru. Fiecare decizie pe care o luăm nu trebuie să se abată de la spiritul Marii Adunări Naționale de la Alba Iulia.

Astăzi, am reafirmat cu tărie că avem datoria să facem tot ce ne stă în putere, astfel încât românii să se bucure de tot ceea ce le-a oferit Dumnezeu. Dragi dâmbovițeni, acum mai mult ca oricând, trebuie să fim solidari și să lucrăm împreună pentru a pune în valoare frumusețea și bogăția județului nostru.

La Mulţi Ani, România!

La Mulţi Ani, Români!

La Mulţi Ani, Dâmboviţeni!

Doamne Ajută!", a scris președintele PSD Dîmbovița pe Facebook cu ocazia Zilei Naționale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel