Corneliu Bichineț, acuzat că a încercat să mituiască jurnaliști: Nu-mi aduc aminte

Deputatul PMP, Corneliu Bichineț, susține că nu-și mai aduce aminte dacă le-a dat bani unor jurnaliști după ce aceștia au realizat un intervin cu politicianul, însă nici nu exclude această posibilitate.

”Probabil că le-am dat banii, nu-mi mai aduc aminte. (...) Nu știu dacă am dat. Eu accept că pot și greși”, a declarat deputatul PMP Corneliu Bichineț, sâmbătă la Antena 3.

Asta a spus Bichinet, după ce, inițial, a afirmat că ”nici vorbă” să le fi dat bani jurnaliștilor. Ulterior, politicianul și-a nuanțat declarația, spunând că nu-și mai aduce aminte exact.

”Nu-mi mai aduc aminte exact. Probabil că am băgât mâna în buzunar și poate am scos ce aveam acolo. Nu știu dacă am dat”, a spus deputatul PMP Corneliu Bichineț. În final, a acceptat că este posibil.

Un interviu obișnuit s-a transformat într-o adevărată aventură pentru jurnaliștii de la Recorder.ro. Aceștia i-au luat un interviu deputatului PMP, Corneliu Bichineț, iar la final politicianul a încercat să le dea 100 de lei jurnaliștilor pentru a-și arăta prietenia. 

Jurnaliștii de la spun că deputatul i-a invitat să vină la hotelul Radisson din București, "dacă aveți și câte o prietenă cu atât mai bine", pentru a sta la o masă departe de camerele de luat vederi. 

Aceștia au refuzat oferta lui Bichineț și au explicat că fac public întreg episodul, pentru a ilustra modul în care politicienii se raportează la jurnaliști. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel