Cornelia şi Lupu Rednic, secretul unei căsnicii puternice: Ne certăm şi noi, dar respectăm mereu un lucru

Cornelia şi Lupu Rednic au dezvăluit „secretele” pentru o căsnicie de durată.  

Cornelia şi Lupu Rednic, căsătoriți de aproape 30 de ani, vin cu sfaturi prețioase pentru tânăra generație.

Întrebați, într-un interviu la Antena 3, cum trec peste provocările din căsnicie şi dacă la ei totul se rezolvă cu Lupu spunând o glumă, Camelia și Lupu Rednic au vorbit despre baza unei căsnicii solide: „Important este să îl tolerezi pe cel de lângă tine. Lumea ne zice că noi avem o relație perfectă de atâția ani căsătoriți. Care este secretul? Important este să îl tolerezi pe cel de lângă tine şi să-l respecți. Pentru că fiecare avem părți bune şi părți mai puţin bune.”

Cornelia Rednic: „Nu poţi să fii şef într-o casă, într-o familie”

„La un moment dat, ești foarte bine şi foarte vesel şi te apucă câteodată nişte zile din alea proaste de nu te nimerește cu nimic. Dacă te întreabă, de ce te întreabă, dacă nu te întreabă de ce nu te întreabă. Deci, nu e bine nicicum. De asta este important să-l tolerezi pe cel de lângă tine, să-l respecți. În ziua de azi asta lipsește. Toată lumea vrea să fie şef. Nu poţi să fii şef într-o casă, într-o familie”, a precizat artista Cornelia Rednic.

Lupu Rednic: „Ne certăm şi noi, dar ne certăm constructiv”

„Ne certăm şi noi, dar ne certăm constructiv. Suntem căsătoriți de aproape 30 de ani. Când ne certăm, nu i-am spus celuilalt vreun cuvânt care nu e la locul lui. Asta ne-am impus de la bun început şi am reuşit foarte bine", a spus Lupu Rednic. 

Citește și: Florin Piersic, de Crăciun: Nu cred că o să mai am timp să mă întâlnesc cu publicul. Nu tăiaţi la montaj, vă rog!

Florin Piersic a venit cu o rugăminte emoţionantă adresată celor din echipa de filmare, în timpul interviului din seara de Ajun, de la Antena 3.

„Vă rog, nu tăiaţi la montaj chiar tot din ce am povestit. Ştii de ce? Nu o să-ţi placă ce îţi spun. Pentru că nu cred că o să mai am timp să mă întâlnesc cu dumnealor, pentru că orice om, la o vârstă, se gândeşte şi ce urmează...”, a spus marele actor Florin Piersic, în interviul cu Dan Negru, din seara de Ajun, de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel