Cornel Pieptea (PNL), noul viceprimar al Capitalei

Consilierii municipali au votat, joi, în ședința CGMB, noul viceprimar al Capitalei. 

Este Cornel Pieptea din partea PNL. Cornel Pieptea a obţinut 32 de voturi, iar contracandidaţii săi la acest post Cristinel Diaconescu (independent) 5 voturi, iar Mirela Dinu (PMP) 8 voturi.

"Cred că este nevoie ca între primarul general şi Consiliul General să existe un mediator ca să nu se repete ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani. Avem nevoie de o majoritate pe proiecte, pentru că astăzi practic am fost susţinut în afară de grupul PNL în cea mai mare parte de independenţi, voturile de la PSD fiind extrem de puţine, dar consider că indiferent de spectrul politic proiectele în măsura în care vor fi bine făcute de Executiv vor fi adoptate de Consiliu. Postul de viceprimar a fost vacantat prin decizia prefectului de a ataca hotărârea prin care a fost ales viceprimarul Pîrvu", a declarat Pieptea.

Consilierii municipali ai PNL au salutat demersul Prefecturii Bucureşti de chemare în judecată a CGMB pentru constatarea nelegalităţii şi anularea hotărârii prin care consilierul general Gabriel Cosmin Pîrvu a fost numit în funcţia de viceprimar, motivând incompatibilitatea lui, potrivit unui comunicat din 28 noiembrie al liderului acestui grup în Consiliul General, Cornel Pieptea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel