Cornel Dinu, ATAC la Daum: Antrenorul clovn depăşeşte orice imaginaţie

Cornel Dinu a comentat în stilu-i caracteristic ultimul scandal în centrul căruia se află selecționerul României Christoph Daum.

Fostul mare fotbalist Cornel Dinu a criticat în termeni foarte duri reacția nervoasă a selecționerului din timpul conferinței de presă ce a avut loc înaintea partidei amicale cu Chile. Atunci, Daum a cedat nervos în momentul în care un jurnalist l-a întrebat dacă se gândește la demisie. Acesta i-a acuzat pe ziariști spunând că de multe ori se simte mai român decât ei și a părăsit conferința.

”Ultima ieşire a antrenorului clovn depăşeşte orice imaginaţie! Delirul la care am asistat are o singură asemănare, cu paranoia unui alt mustăcios german de tristă amintire. Acuza de lipsă de patriotism adusă ziariştilor şi, de aici, unei majorităţi semnificative a poporului român, care şi-a exprimat opţiunea de a-l da deoparte, este inadmisibilă.

Nimeni nu a jignit într-o asemenea măsură suflarea şi spiritul patriotic al neamului românesc. Este obligatoriu ca Daum să primească o justă pedeapsă şi astfel să se estompeze palma pe care a dat-o obrazului românesc. Se impune încetarea imediată a contractului cu Federaţia, dacă reprezentanţii decizionali ai acesteia nu şi-au pierdut şi trăirea naţională", a declarat Cornel Dinu, potrivit GSP.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel