Corlățean: N-am fost anunțat de ședința de la Cotroceni

corlatean rabdare dece
corlatean rabdare dece

Ministrul de Externe, Titus Corlățean, aflat într-o vizită oficială în Italia, alături de premierul Victor Ponta, spune că nu a fost anunțat că la Palatul Cotroceni a fost convocată o ședință a structurilor de securitate pe fondul situației din Ucraina. Corlățean precizează că a fost informat cu privire la reuniune de un secretar de stat din ministerul pe care îl conduce.

"Eu am fost informat de un secretar de stat de la Ministerul de Externe, nu de altcineva. Desigur, i-am transmis instrucțiuni pentru participare (...) Nu am fost contactat personal, probabil că se știa că sunt plecat din țară", a declarat Corlățean, sâmbătă seară, la Antena 3.

Întrebat dacă, din informațiile pe care le are, premierul Victor Ponta a fost anunțat cu privire la ședința structurilor de securitate, Corlățean a răspuns: "Mă îndoiesc". "Situația din Ucraina a fost discutată destul de detaliat la nivelul premierilor, Victor Ponta și Matteo Renzi, și în întâlnirea pe care am avut-o cu ministrul de Externe al Italiei, mai ales că Italia urmează să preia președinția UE", a mai declarat Corlățean.
Traian Băsescu a convocat, sâmbătă, structurile de securitate națională, meționând că ședința este una de lucru, și nu una a CSAT. Premierul și ministrul de Externe sunt membri ai CSAT.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel