Corlăţean, după declarațiile lui Iohannis: S-ar putea să fiți surprinși

Foto Agerpres
Foto Agerpres

Senatorul social-democrat Titus Corlăţean a reacționat după declarațiile transmise, miercuri, de președintele Klaus Iohannis.

„Sunt câteva lucruri ce trebuie spuse. Ideal ar fi să fie un joc în echipă: cei care iau decizii și cetățenii României. Pot fi decizii bune, unele au fost exagerate, dar dacă cetățenii nu respectă și se duc în entuziasm, atunci pierdem toți. Pe de altă parte, vreau să fac un comentariu ce merge dincolo de dezbaterea politică, chestiune de principiu fundamental într-un stat de drept. S-ar putea să fiți surprinși. Eu împărtășesc marea majoritate a elementelor de conținut prezentate de președintele Iohannis, chiar și atunci când nu cred neapărat în întreaga sa bună credință. Astăzi (n.r. miercuri) a fost un mesaj corect pe fond, inclusiv acea referire la faptul că au existat exemple în plan politic de a încerca să se speculeze electoral anumite chestiuni”, a spus Titus Corlățean, miercuri seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Subiectiv”.

Președintele Klaus Iohannis a făcut un nou apel, miercuri, pentru respectarea normelor de distanțare socială și protecție sanitară. Șeful statului a precizat că nu-și dorește să decreteze o nouă stare de urgență. 

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că în România a fost depășit pragul de 30.000 de îmbolnăviri, după ce în ultimele 24 de ore au fost diagnosticate 555 de noi cazuri de COVID-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel