Corlățean: Miniștrii PNL, OBLIGAȚI să demisioneze

Ministrul de Externe, Titus Corlățean, a făcut o serie de acuzații dure cu privire la remanierea Guvernului. El a declarat că s-a ajuns ca miniștri cu portofolii foarte grele să fie forțați să-și dea demisiile.

"După demisia lui Radu Stroe, s-a ajuns ca unii dintre miniştrii liberali aflaţi în funcţii importante, portofolii extrem de grele - Finanţe, viceprim-ministru şi Economie- să fie forţaţi să îşi dea demisiile. Alterează din echilibrul în Guvern, modul în care funcţionăm", a spus Titus Corlăţean, la Digi24.

A subliniat că a fost o decizie politică şi că miniştrii demisionari nu au avut niciun moment dorinţa de a-şi părăsi funcţiile.

"Sunt deranjat de faptul că nu există continuitate în funcţionarea structurilor guvernamentale. Nu ştiu cu cine pot să lucrez în tandem pe subiecte ce vizează interesul României", a spus ministrul de Externe.

Mai mult, Corlățean s-a arătat deranjat de așteptările pe care le are Crin Antonescu de la Klaus Iohannis: "Antonescu ne-a spus public ce aşteptări are de la Iohannis: să facă mai multă ordine în Guvern şi în ţară. Nu înţeleg ca ministru şi nu pot accepta ca şi formulă ca Iohannis să facă ordine în Guvern. Cred că a fost o vorbă nechibzuită".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel