Corina Ungureanu, candidat independent la europarlamentare

Corina Ungureanu, fosta campioană mondială şi europeană la gimnastică, va candida ca independent la alegerile europarlamentare din 2014.

Potrivit unui comunicat de presă dat, marţi, publicităţii, Corina Ungureanu, care era membru al PSD Ploieşti de la începutul anului 2012, a demisionat din acest partid, urmând să candideze ca independent la alegerile pentru Parlamentul European care vor avea loc anul viitor. Corina Ungureanu  este consilier pe probleme de sport al primarului Ploieştiului, Iulian Bădescu.

 Aceasta nu doreşte să comenteze asupra motivelor pentru care a decis să meargă independent la alegeri, spunând că aceste detalii vor fi prezentate la întâlnirile pe care le va organiza în ţară cu cei care doresc să o sprijine în demersul său.

 "În ce mă priveşte, după ce am studiat cu atenţie actele normative care reglementează organizarea şi desfăşurarea alegerilor europarlamentare şi după ce am analizat obiectiv starea de fapt existentă în clipa de faţă pe scena politică românească, am decis să candidez în nume propriu, ca independentă. Pentru a mă conforma dispoziţiilor legale în materie, (...), mi-am înaintat demisia din Partidul Social Democrat. Nu vreau să insist, aici şi acum, asupra motivelor care m-au determinat să optez pentru o candidatură independentă. Voi prezenta pe larg aceste motive în perioada următoare, în cadrul întâlnirilor pe care le voi avea în ţară cu cei care doresc să-mi sprijine candidatura", se arată în documentul citat.

 Corina Ungureanu a fost membru al PSD Ploieşti din luna februarie a anului 2012, iar în campania electorală pentru alegerile locale de anul trecut l-a sprijinit pe actualul primar al municipiului, Iulian Bădescu. De altfel, după ce acesta a fost ales în funcţie, fosta sportivă a fost numită consilier pe probleme de sport al primarului.

 Înainte de a deveni membru PSD, Corina Ungureanu a fost vicepreşedinte al filialei Prahova a UNPR.

       

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel