Corina Dumitrescu nu are diplomă la Stanford

corina dumitrescu
corina dumitrescu

Propunerea lui Victor Ponta la Ministerul Educației, Corina Dumitrescu nu are diplomă la universitatea Stanford din SUA, scriu jurnaliștii de la Hotnews.

În legătură cu acest caz, Dumitrescu a declarat:  ”e un studiu pe care l-am făcut la Institutul Hoover, un stagiu de pregătire, și o sa vă dau toate detaliile de marți încolo”.

Sub această mențiune, Corina Dumitrescu a precizat că domeniul studiat a fost drept internațional. Ministrul propus al Educației nu a menționat durata exactă a studiilor, nu a precizat dacă a fost un program de studiu de câteva luni, daca a fost vorba de un schimb de experiență sau dacă a participat la un simplu seminar.

Reprezentanții Universității Stanford au declarat că nu au găsit nici un fel de date despre studiile Corinei Dumitrescu acolo. Reprezentanții departamentului de comunicare al Stanford au explicat că ministrul propus Corina Dumitrescu nu deține o diplomă de la Stanford și nici nu pare să fi fost înscrisă vreodată într-un program care se finalizează cu o diplomă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel