EXCLUSIV  Corina Drăgotescu, la un pas să fie bătută de un fan al lui Băsescu

Jurnalista Corina Drăgotescu a dezvăluit la interviul DC News Live cum a fost la un pas de un incident violent la un eveniment important al PMP, partidul condus de Traian Băsescu.

În contextul unei discuții referitoare la amenințările cu care se confruntă jurmaliștii pentru a nu relata anumite subiecte, Corina Drăgotescu a explicat de ce, în opinia sa, fostul președinte Traian Băsescu a greșit în timpul mandatelor sale la Palatul Cotroceni.

[citeste si]

"Am pățit-o în teren, de aceea spun că Traian Băsescu a greșit foarte mult, pentru că este ceea ce a făcut Trump acum în America, aici s-au asemănat foarte bine. Ura pe care Traian Băsescu a transmis-o către populație s-a amplificat pe măsură ce s-a dus în baza populației. Am fost la congresul PMP, când s-a înființat, și a venit un susținător PMP care am zis că mă ia la bătaie. Au venit oamenii în jurul lui și au zis: «Las-o în pace! Haideți d-na Drăgotescu!». M-au scos realmente din fața unui om furios că n-am zis eu de Traian Băsescu "nu știu ce" și că nu-l iubesc eu pe Traian Băsescu. Ori, un conducător nu trebuie să transmită niciodată ura. Oricât de multă ură ar simți, trebuie să știe că, în bază, ea crește exponențial și incită poporul la ură. S-a mai întâmplat și în Piață, la mitingul pentru Colectiv, când a venit o persoană cu un baner pro biserică, dar am intervenit când oamenii s-au dus să-l bată pe omul acela și să-l dea afară din Piață", a povestit Corina Drăgotescu.

Declarația integrală de la minutul 38:52

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel