Corina Creţu, replică după scenariul "KGB" lansat de Pacepa: "Fantasmagorii"

cretu
cretu

Europarlamentarul PSD, Corina Creţu, a reacţionat după ce Ion Mihai Pacepa a comentat scandalul stârnit de relaţia dintre ea și Colin Powell, scriind că europarlamentara PSD ar putea fi agent KGB. Într-o postare pe Facebook, Corina Creţu scrie că va apela la justiţie pentru a stopa minciunile.

 "Vad ca arsita verii genereaza tulburari grave si ii predispune pe unii la fantasmagorii tabloido-conspirationiste, care n-ar inspira nici macar scenarii (neverosimile) de filme proaste. Voi apela la justitie pentru a stopa aceste minciuni, chiar daca nu as vrea sa ii dau autorului acestor ineptii nici un fel de atentie", a scris Corina Creţu pe Facebook, după scenariile lansate de generalul Ion Mihai Pacepa.

 Fostul şef al Spionajului comunist, fugit în America, a lansat un scenariu demn de filmele cu spioni în povestea relaţiei dintre Corina Creţu şi fostul secretar de stat american Colin Powell.

 Corina Creţu ar putea fi o ,,informatoare" a KGB-ului, bănuieşte generalul Pacepa (85 de ani), fostul şef al serviciilor române de informaţii. Într-un comentariu publicat astăzi pe un portal de dezvăluiri din Statele Unite, Pacepa încearcă să facă lumină în ceea ce el numeşte ,,latura întunecată a prietenei blonde a lui Colin Powell", scrie wnd.com. Cu referire la posibila idilă dintre fostul secretar de stat american şi europarlamentarul român.

 Ion Mihai Pacepa a comentat, din punctul de vedere al unui şef de servicii, recentul scandal în care au fost implicaţi Colin Powell şi Corina Creţu, subliniind că acum există o ,,nouă generaţie de agenţi, inteligenţi şi sexy".

 "Din păcate, am aflat recent că acest mare patriot american, persoană onorabilă şi general respectat, Colin Powell, ar fi fost ţinta unei capcane a serviciilor. Nu ştim cu exactitate când a început această lungă legătură şi cât de intimă a devenit, (...) dar sunt câteva elemente care sugerează că scenariul a fost modelat pe tiparele KGB-ului",a subliniat generalul Pacepa.

       

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel