Corina Crețu, răspuns la noi atacuri din PSD: Atacuri pornite la semnal

Corina Crețu a transmis, cu puțin timp în urmă, un nou mesaj în care se apără în fața ultimelor atacuri despre care susține că i-au fost adresate la semnal.

Corina Crețu a răspuns ultimelor declarații venite din partea unor lideri PSD în care este acuzată că ar fi mai mult pro- Bruxelles.

"Nu stiu daca ati urmarit, dar aseara, ca la un semnal, dupa ce am zis ca studiul de fezabilitate al spitalelor regionale costa 1,8 milioane euro (si nu 250, cat se avansase in spatiul public), am inceput sa fiu atacata intr-un mod socant.

Aceste atacuri pornite ca la un semnal la adresa mea si mai ales atacurile la adresa Uniunii Europene, injuriile prin care sunt acuzata ca sunt vanduta intereselor straine, in conditiile in care toti stiu cate eforturi am facut preluand pe fonduri europene toate creditele Romaniei pe care le avea de platit catre Banca Europeana de Investitii si Banca Europeana de Dezvoltare, salariile functionarilor din Romania care lucreaza pe fonduri europene, fazand zeci de proiecte care nu s-au terminat la timp si pt care statul pierdea aproximativ 3 miliarde de euro, sincer, toate acestea ma lasa fara cuvinte.

As fi inteles sa fiu considerata tradatoare de partid si de tara, daca am fi avut depuse la Comisia Europeana zeci de proiecte care tergiversau sau pe care le-am fi uitat perioade lungi de timp", scrie Corin Crețu pe Facebook.

"E trist ca reusim in alte state sa dezvoltam si sa deblocam proiecte"

"Repet, din pacate nu mai avem in analiza proiecte majore depuse la Comisie in afara Magistralei de Metro M6, proiect in legatura cu care inca astept un raspuns la o scrisoare adresata de catre Directorul General al DG Regio, Dl Marc Lemaitre, Ministrului Transporturilor, fara de care regulamentele nu imi permit sa adopt o decizie.

Nici un alt proiect major nu e depus la Comisia Europeana, in conditiile in care Romania a depasit cu mult datele la care singura s-a angajat ca le va depune, nu numai pentru spitalele regionale, dar si pentru autostrazile Pitesti-Sibiu, Târgu Mures-Iasi, Craiova-Pitesti, podul de la Braila, Metroul Pipera-Berceni, Centura Bucurestiului, etc.

E trist ca reusim in alte state sa dezvoltam si sa deblocam proiecte, iar de la Bucuresti primesc doar acuzatii si insulte. Nu numai eu, dar si serviciile Comisiei Europene sau ale celorlalte institutii europene.

Pentru perioada 2021-2027, viitorul Buget European, m-am zbatut pentru mai multi bani pentru Romania, astfel incat aceasta sa beneficieze de inca 8 miliarde fata de actuala perioada de programare pentru investitii in interesul cetatenilor romani.

Cand reusesti, in ciuda plecarii celui de-al doilea mare contributor la Bugetul UE, Marea Britanie, sa obtii o crestere cu 10 la suta a fondurilor europene pentru tara ta, esti, cu siguranta, in slujba unor interese straine, nu-i asa?

Va las pe Dvs sa apreciati munca si loialitatea mea fata de Romania si Uniunea Europeana", a mai spus Corina Crețu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel