EXCLUSIV  Corina Crețu, probleme PSD. Norica Nicolai (ALDE), reacție tranșantă - video

Foto Facebook / Corina Crețu
Foto Facebook / Corina Crețu

Norica Nicolai, europarlamentar ALDE, a comentat declarațiile comisarului european Corina Creţu, care a spus, printre altele, că nu mai acceptă „insulte” din partea Guvernului.

Ce a zis Corina Crețu

„Este datoria mea ca şi comisar european pentru politică regională să avertizez în toate statele membre, deci implicit şi în România despre riscul pierderii sau dezangajărilor de fonduri şi mai ales în domeniul infrastructurii, având în vedere că sunt lucrări complexe, care durează ani de zile, trebuie să îmi fac datoria şi să spun că atunci când o ţară riscă să-şi piardă şansa la dezvoltare pentru generaţii întregi", a afirmat Corina Creţu, într-o conferinţă de presă la Bruxelles.

„Avem probleme”

„Nu am înțeles fraza finală a doamnei Crețu", a spus Norica Nicolai în cadrul unui interviu acordat DCNews. Întrebată dacă a sunat-o pe Corina Crețu, a răspuns negativ: „Mi s-a părut o dispută în cadrul PSD-ului, pentru că doamna Corina Crețu, vrea nu vrea, chiar dacă e comisar european, a fost promovată de PSD. Eu nu îmi permit să o întreb ce probleme are în interiorul PSD".

„Pe de o parte, doamna Crețu are dreptate, în sensul că multe lucruri nu s-au accelerat. Părerea mea este că dezastrul cel mai mare e în infrastructura de transport. Acolo avem probleme și cred că trebuie să vedem ce se întâmplă. Fie în acest minister există o incompetență crasă, fie o rea voință", a mai spus Norica Nicolai.

Video

Declarațiile complete pot fi urmărite accesând interviul de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel