Corina Creţu: Mesaj de susţinere de la Bruxelles pentru cei afectaţi de inundaţii

Descriere foto:

Corina Creţu îşi exprimă întreaga compasiune faţă de familiile afectate de inundaţii, anunţând că "suntem la dispoziţia autorităţilor pentru a ajuta".

Comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu, a transmis, duminică seara, un mesaj în care îşi exprimă întreaga compasiune pentru familiile afectate de inundaţiile din ţară şi punctează că atât ea, cât şi serviciile Comisiei Europene sunt la dispoziţia autorităţilor române pentru ajutor.

În aceeaşi postare de pe pagina sa de Facebook, Corina Creţu felicită autorităţile române pentru "mobilizarea exemplară în aceste momente dramatice".

"Doresc să îmi exprim întreaga compasiune faţă de familiile afectate de inundaţiile din ţară. Tocmai am avut o discuţie telefonică cu Dna Carmen Dan, Ministru de Interne, pe care am asigurat-o că atât eu, în calitatea de Comisar European, cât şi serviciile Comisiei Europene, suntem la dispoziţia autorităţilor române pentru a ajuta. În funcţie de valoarea pagubelor estimate, orice ţară poate activa Fondul de Solidaritate al Uniunii Europene. Rămânem în legătură permanentă cu autorităţile române. Felicitări pentru mobilizarea exemplară în aceste momente dramatice", a precizat Corina Creţu.

Vezi şi: Corina Crețu, invitata lui Emmanuel Macron la Palatul Elysee. Imagini impresionante

 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23