Corina Crețu îl contrazice pe Iosif Buble: Ponta-premier, cea mai bună soluție

corina_cretu
corina_cretu

Corina Crețu, europarlamentar PSD, s-a declarat stupefiată de articolul lui Iosif Buble, publicat pe site-ul acestuia. Crețu scrie pe propriul bolg că Buble a preluat o postare anterioară a europarlamentarei și a dat un titlu senzațional, care ar fi departe de realitate. Astfel, s-ar încearca acreditarea ideii că în USL există reticenţe la numirea lui Victor Ponta în fruntea guvernului USL.

”Nu se poate ca Iosif Buble să nu ştie, doar era prezent acolo, ca jurnalist, că am votat, la Congresul USL, respectiv al PSD, pentru numirea lui Victor Ponta drept premier, după alegerile parlamentare din noiembrie, scrie Corina Crețu. Azi eu am pus în discuţie câteva scenarii câteva scenarii posibile, în cazul în care Moţiunea de Cenzură de mâine va fi aprobată.

Evident, aşa cum afirma cu puţin timp în urmă Victor Ponta, dacă se va cere USL formarea noului guvern, după aprobarea moţiunii de cenzură, el este gata să prezinte structura guvernului şi titularii portofoliilor. Asta dacă nu cumva, după căderea guvernului condus de domnul Ungureanu, domnul Băsescu nu inventează cine ştie ce nouă scamatorie „constituţională” şi ignoră, din nou, voinţa Parlamentului şi existenţa unei noi majorităţi parlamentare. Ceea ce ne va duce la un blocaj politic şi la noi probleme.

Eu sunt convinsă de capacitatea lui Victor Ponta de a forma şi de a conduce viitorul guvern. Îl susţin, aşa cum l-am susţinut şi până acum, necondiţionat. Şi cred în puterea USL de a produce acea bună guvernare, care ne-a lipsit în ultimii patru ani. Sper ca mâine să fie un moment de răscruce, începutul schimbării în bine, după patru ani de guvernare ne-democratică şi plină de decizii eronate, care au adus atâtea suferinţe românilor”.   

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel