Corina Crețu: Fac parte din generația cu pace, apă caldă pentru că mi-au lipsit

Corina Crețu
Corina Crețu

Reprezentanța Comisiei Europene din Grecia a organizat, duminică, 17 februarie, în intervalul orar 14:30-16:00, un dialog cu cetățenii despre viitorul Europei, la care au participat Corina Crețu, comisarul european pentru Politică Regională și Dimitris Avramopoulos, comisarul european pentru migraţie, afaceri interne şi cetăţenie.

Dialogul a putut fi urmărit live pe pagina redacției noastre de Facebook, Calea Europeană, dar și pe pagina oficială de Facebook a comisarului european, Corina Crețu.

"Eu fac parte din generatia care se bucură de pace, de apa calda si de Lumina din casa, pentru ca stiu ce inseamna sa iti lipsească," a spus Corina Crețu.

 Demnitarul european a încheiat dialogul cu cetățenii greci, care au beneficiat de o deosebită atenție din partea sa și de sprijin deplin, cu un citat din scriitorul elen Katzantakis: "Poporul are gura, dar trebuie sa aiba si cuvant". Comisarul le-a spus tinerilor din sală că e sansa lor sa decida si sa mearga la vot, dovedind ca au cuvantul in apararea proiectului european.

,Am avut un dialog interesant cu cetățenii din Olympia (Grecia) și apreciez interesul arătat de aceștia pentru viitorul Europei și îi asigur că atât eu, cât și Comisia Europeană, vom continua să sprijinim cu tot ce putem Grecia pentru a se dezvolta economic și pentru a putea oferi o viață mai bună tuturor locuitorilor săi," a mai spus Corina Crețu, potrivit Caleaeuropeană.ro. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel