Corina Creţu, după predarea mandatului de Comisar European: Sunt îngrijorată. Trag un semnal de alarmă!

Florin Răvdan / 04 iul 2019 / 23:17 Salveaza PDF Comentarii
Corina Crețu
Descriere foto: Corina Crețu

Corina Creţu a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că există un risc extrem de mare pentru România să piardă fonduri europene, din cauza abordării Guvernului României. 

"Am atras atenția în repetate rânduri, în calitate de Comisar European pentru Politică Regională, asupra faptului că în lipsa unei abordări coerente din partea Guvernului României, riscul dezangajării fondurilor europene pentru țara noastră este unul cât se poate de real! Am sperat mereu că există, dincolo de declarații politice, viziune și competență. Vedem, însă, că nu este cazul.

Iată că, din păcate, acest scenariu începe să prindă contur, iar acuzele care mi s-au adus se dovedesc a fi fost complet nefondate.

Încă există șanse de redresare, dar trebuie crescut ritmul și trebuie să existe o abordare matură, dublată de voință politică reală.

Am acordat tot sprijinul Guvernelor României pentru a aduce bani europeni în țară - mai ales acolo unde e nevoie de ei: pentru spitale, pentru zonele defavorizate, pentru locuri de muncă, pentru tineri. Nu este cazul să intru în detalii aici, însă folosesc acest spațiu pentru a trage, din nou, un semnal de alarmă!", a scris Corina Creţu pe Facebook. 

Postarea integrală poate fi citită AICI


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22