Corina Crețu: De Ce înjumătățirea ratelor bancare este benefică

bani
bani

Eurodeputata Corina Crețu, vicepreședinte al PSD, a declarat miercuri că măsura guvernamentală de reducere la jumătate a ratelor la bănci, timp de doi ani, pentru persoanele cu venituri de până la 1.600 de lei, reprezintă un ajutor real pentru 907.000 de români, care vor rămâne cu mai mulți bani în buzunar.

„Reducerea la jumătate a ratei lunare la bancă este o măsură cu efecte pozitive atât în plan social, cât și economic. Ea reprezintă un ajutor real pentru cei cca. 907.000 de români, salariați și pensionari, care, la sfârșit de lună, vor rămâne cu mai mulți bani în buzunar. Toți acești oameni vor resimți o creștere a nivelului de trai, ceea ce înseamnă un obiectiv atins de către Guvernul Ponta.

În plus, măsura anunțată de premier este de natură să sprijine o creștere economică stabilă și durabilă, deoarece stimulează consumul și contribuie la creșterea încasărilor la buget. Acești bani acordați acum ca sprijin pentru cei aflați în dificultate vor merge în economie, vor susține consumul, producția și crearea de noi locuri de muncă, pentru ca, în final să se reîntoarcă la buget sub forma unor încasări mai mari”, a spus Corina Crețu, potrivit unui comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel