Corina Creţu. Ce își dorește pentru România

Comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu, a afirmat că şi-ar dori ca în România să existe "mai puţină agresivitate, mai multă colaborare, mai mult dialog". 
 
 
„Mi-aş dori să fie şi în România mai puţină agresivitate, mai multă colaborare, mai mult dialog. Din acest punct de vedere eu lucrez foarte bine şi cu autorităţile locale, primesc toţi primarii care vor solicita să vină la mine şi să lucreze, să lucrăm împreună, sprijinim cetăţenii, sprijinim dezvoltarea României şi respectăm votul popular al cetăţenilor”, a afirmat, miercuri, Corina Creţu la Parlament, la întâlnirea cu Comisiile de afaceri europene din cele două camere parlamentare. 

Ea a precizat că, deşi a fost nominalizată de grupul social-democrat, portofoliul de comisar european pe care îl reprezintă „nu are culoare politică”. 

„Am fost nominalizată de grupul social-democrat şi de către dvs (n.r. Ponta) ca prim-ministru, dar pentru mine, ca comisar european, portofoliul pe care îl reprezint nu are culoare politică. Voi lucra cu Parlamentele naţionale în beneficiul cetăţenilor, cu guvernele naţionale, cu guvernele legitime, aşa cum lucrez cu toate statele”, a mai spus Corina Creţu, potrivit Agerpres. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel