Corina Crețu, atac. Olguța Vasilescu: Inexplicabil! Probabil că...

Comisarul european Corina Crețu a făcut noi declarații în care își exprimă supărarea pe guvernul României, chestiune comentată luni seara de invitații lui Ionuț Cristache, în emisiunea România 9, de la TVR 1.

Întrebată în timpul emisiunii de unde vine supărarea comisarului european Corina Crețu pe guvernul României, Olguța Vasilescu a spus că nici ea nu înțelege:

”N-am reușit să înțeleg supărarea doamnei Crețu. Probabil că are anumite supărări pe partid, altfel nu-mi explic de ce tot timpul simte nevoia să atace guvernul și partidul. Deocamdată nu s-a discutat de nicio listă la europarlamentare în Partidul Social Democrat”, a spus fostul ministru al Muncii.

Prezent în platoul emisiunii România 9, Ion Cristoiu a opinat că ar fi trebuit că guvernul să-l sesizeze pe Junker.

”M-am gândit și eu la această chestiune, că a spus că ar fi nenorocire să scoatem România din UE. Bine, dar cine a vorbit despre asta?” a replicat Olguța Vasilescu.

Ea a reamintit că Corina Crețu nu mai este membru PSD de la data la care a ajuns comisar european, ”dar a avut o relație măcar amicală, dacă nu chiar foarte prietenească cu premierul României, cu doamna Rovana Plumb, din cauza asta mi se pare inexplicabil. Noi ce ar trebui să facem acum? Să umplem posturile de televiziune și să spunem 'Noi nu vrem să ieșim din Uniunea Europeană'. Nu există așa ceva, să ieșim din UE. N-ați auzit niciun oficial care să spună asta”, a mai spus Olguța Vasilescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel