Corina Crețu a făcut bilanțul primului an și jumătate în Parlamentul European

Corina Crețu  Foto: Crișan Andreescu
Corina Crețu Foto: Crișan Andreescu

Europarlamentarul Corina Crețu (PRO România) a făcut bilanțul primei părți a mandatului său din Parlamentul European.

„Activez în Comisia pentru Dezvoltare Regională (REGI) și Comisia pentru Control Bugetar (CONT), devenind responsabilă - din partea Grupului S&D - asupra unui număr de șapte Rapoarte esențiale pentru activitatea Parlamentului European”, a început politiciana, într-o postare pe Facebook.

Realizări uriașe pentru Crețu

„Anul acesta am fost desemnată Raportor pentru Mecanismul de Redresare și Reziliență al UE. Am fost și rămân interesată de soarta fondurilor europene în viitorul Cadru Financiar Multianual. De altfel, luna aceasta este crucială pentru Bugetul Uniunii Europene pe termen lung (2021-2027), iar Consiliul European care se va întruni în 10-11 decembrie va hotărî soarta acestuia. Dacă situația va fi deblocată, Bugetul va trebui aprobat de Parlamentul European în perioada imediat următoare, astfel încât fondurile europene să poată fi folosite de Statele Membre începând cu data de 1 ianuarie 2021”, a continuat Corina Crețu, în mesajul său.

Urmează momente în care dialogul va fi vital

„Urmează o perioadă dificilă, în care dialogul va fi esențial. Comunicarea cu cetățenii reprezintă un aspect-cheie în activitatea mea. Este nu doar o responsabilitate, ci un adevărat crez pe care l-am purtat cu mine mereu. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere! Multă sănătate, weekend plăcut!”, a conchis europarlamentarul PRO România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel