Alătură-te comunității!
Corina Crețu, vizită oficială în România. Întrevedere cu Viorica Dăncilă

Darius Muresan / 29 ian 2018 / 07:31 Salveaza PDF Comentarii

Corina Crețu se va afla în România unde va efectua o vizită oficială. Vizita este programată în perioada luni - marți (29 ianuarie - 30 ianuarie).

Înaltul oficial european se va întâlni cu Viorica Dăncilă, prim-ministrul României, pentru a discuta tematica fondurilor europene, informează site-ul Uniunii Europene.

Comisarul Corina Crețu va participa la conferința "Fondurile europene, absorbția și impulsul necesar. Cum conectăm România în anul centenar?", alături de domnul Mugur Isărecu, guvernatorul Băncii Naționale a României, evenimentul fiind organizat de CursdeGuvernare.ro, cu sprijinul Băncii Naționale.

Înaltul oficial european va primi diploma "Meritul universitar cu medalie de aur – Virgil Madgearu" din partea Academiei de Studii Economice București.

[citeste si]

De asemenea, comisarul pentru politică regională va fi gazda ceremoniei de decernare a premiilor concursului "Reporter și Blogger European", ediția 2017.

"Vin la București pentru a pune bazele unei cooperări strânse și fructuoase cu noul Guvern al României, atât în ceea ce privește folosirea la maximum a resurselor disponibile în cadrul financiar multianual 2014-2020, cât și pentru a discuta pe marginea noului cadru financiar post-2020", a declarat comisarul pentru politica regională Corina Crețu înaintea vizitei sale.loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +2    Negative: 0
Inuka, primul urs polar născut la Tropice, eutanasiat

George Mihail Pârvan / 25 apr, 11:18


TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.14