Corina Crețu, la 10 ani de aderare în UE: Aveți încredere în proiectul european-VIDEO

Crişan Andreescu / 02 ian 2017 / 09:51 Salveaza PDF Comentarii

Cetățenii români merită drepturi egale în UE și mai multe șanse la o viață mai bună, consideră comisarul european Corina Crețu, care a transmis un mesaj la împlinirea a 10 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană.

''Se împlinesc zece ani de când România este membră a UE, zece ani de creștere și dezvoltare, de eforturi, de sacrificii, dar și de realizări. În special în ultimii ani România a devenit un pol de stabilitate în regiune și un motor de creștere economică. După acești zece ani în care integrarea europeană a devenit un succes al tuturor românilor, al oamenilor obișnuiți, dar și al statului român, urmează noi pași pe drumul nostru european care trebuie continuat și aprofundat. Suntem o țară demnă și în plină afirmare și cu un potențial de dezvoltare extraordinar și putem realiza mult mai multe în anii care vin. Cetățenii români merită drepturi egale în UE și mai multe șanse la o viață mai bună'', afirmă comisarul european, în mesajul postat pe pagina de Facebook a Reprezentanței Comisiei Europene în România.

În opinia ei, drumul spre Europa, spre mai multă integrare, este cel care va ajuta și mai mult România și pe cetățenii ei.

''Europa în care credem înseamnă lupta împotriva sărăciei, mai multă solidaritate și dreptate socială, înseamnă un viitor demn pentru toți românii. Sunt mândră să reprezint România în Comisia Europeană și sunt optimistă cu privire la viitorul european al țării noastre. Un gând special pentru tinerii care vor să se implice și să reușească în țara lor — aveți încredere în proiectul european, fiți parte a lui și în următorii zece ani va arăta așa cum vă doriți'', a mai transmis Corina Crețu.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27