Corina Crețu, JIGNITĂ la ASE: ”Nu mi s-a întâmplat în niciun stat”. Mihai Gâdea, STUPEFIAT

”Nu mi s-a întâmplat nicăieri așa ceva și nu am auzit un asemenea limbaj” a spus Corina Crețu, la ASE, acolo unde se desfășura un dialog cu cetățenii, după ce un tânăr a jignit-o pe aceasta și întreaga sală și a plecat țipând. 

”60% dintre investițiile publice din România sunt pe fonduri europene și, în loc să fie o ocazie în care comisarul european să se simtă ca acasă, se întâmplă ceva incredibil la ASE. Sunt persoane care nu mai au pic de discernământ, care se gândesc să strige lucruri incalificabile, vulgare, în condițiile în care Corina Crețu a venit să facă un lucru extraordinar de bun pentru România. De ce jignești tu comisarul care este chiar din partea țării tale când vine cu 280 de milioane de euro? Un fel de rezistent a rostit cuvinte pe care comisarul european le consideră incalificabile” a spus Mihai Gâdea la Antena 3, care a precizat că ”am urmărit imaginile de la ASE cu stupefacție”. 

[citeste si]

”Am avut o întâlnire cu studenții de la Academia de Studii Economice. Întâmplător, este și facultatea pe care am absolvit-o și mi-a făcut mare plăcere. Am fost foarte surprinsă să văd această intervenție din partea unui domn foarte recalcitrant, care-mi reproșa că nu facem nimic pentru românii din străinătate. I-am explicat că nu este domeniul meu. Ne întreba de ce trebuie să fim membri UE, pentru câteva milioane de euro primite. Bineînțeles, datele pe care le avea nu erau exacte, pentru că România a primit în jur de 40 de miliarde fondurile de preaderare și a contribuit 12 miliarde. Nu acesta este subiectul. Scopul a fost de a informa cetățenii. Am inaugurat acest format pentru a ne apropia de oameni, de a explica. Mie nu mi s-a întâmplat în niciun stat membru și sunt de trei ani comisar european, am avut peste o sută de dialoguri cu cetățenii. Ideea e că acest domn s-a ridicat, a jignit întreaga sală, întrebată de ce vorbește atât de civilizat cu mine. Satisfacția mea este că au fost oameni civilizați în sală, dar cred că nivelul atât de jos în care a ajuns civilizația românească este foarte grav pentru ceea ce ne propunem să facem. Noi, ca națiune, nu putem înainta cu un asemenea dialog. Nu e nici campanie electorală. Este evident că e o încercare de a acoperi lucrurile bune”, a intervenit comisarul european pentru Politici Regionale, Corina Crețu, la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel