Corina Crețu, după întâlnirea cu premierul Tudose: Am fost avertizați

Comisarul european pentru politică regională Corina Crețu a vorbit, într-o intervenție telefonică la Punctul de Întâlnire, de la Antena 3, despre discuțiile avute de premierul Mihai Tudose cu liderii de la Bruxelles.

"Am fost avertizați să nu depășim deficitul de 3%. (...) S-a vorbit foarte mult de necesitatea de a ne încadra în deficitul bugetar pe care țările membre l-au stabilit, de necesitatea de a ne recâștiga încrederea după criza politică, s-a vorbit despre ridicarea MCV. (...) Din punctul meu de vedere, cred că a fost o întâlnire de succes", a spus Corina Crețu, la Antena 3.

Mihai Tudose a declarat marți, la Bruxelles, că liderii europeni sunt mulțumiți cu ceea ce s-a întâmplat până acum în România în privința Mecanismului de Cooperare și Verificare.

"Liderii europeni sunt mulțumiți cu ceea ce s-a întâmplat până acum. Suntem pe drumul cel bun. Condiția esențială e ca noi să ne menținem și sensul și viteza cu care mergem", a afirmat Tudose, la sediul Reprezentanței Permanente a României pe lângă Uniunea Europeană.

El a precizat că ministrul Justiției, Tudorel Toader, va veni la Bruxelles pentru a discuta cu oficialii europeni.

"Domnul ministru al Justiției va veni până la Bruxelles să explice exact, atât președintelui Juncker, cât și domnului prim-vicepreședinte Timmermans, despre ceea ce face el acum", a spus Mihai Tudose.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel