Corina Chiriac: Mi s-a cerut să înțep și să jignesc

Corina Chiriac a povestit lungul traseu pe care l-a avut în televiziune. Vedeta a relatat și un episod mai puțin știut, referitor la schimbarea modului de adresare către invitați. 

"Dragi prieteni, astazi 9 Septembrie 2017, se implinesc 10 ani de cind am inceput colaborarea cu National TV, post de Televiziune care in curind implineste 14 ani de existenta, ani pe care-i vom sarbatori asa cum se cuvine si la emisiunea Opriti Timpul. 
Am atasat doar citeva fotografii din ani trecuti, cu folos. 
Pentru cei care au citeva minute libere, am sa va spun o mica poveste frumoasa. Ofer pe acesta cale colegilor din presa informatii corecte si certe daca au nevoie de ele. 
In vara lui 2007, vechiul meu prieten, compozitorul Viorel Gavrila m-a invitat sa particip alaturi de el si de tinarul cintaret Noni Ene, in juriul unui concurs televizat la postul National TV, prezentat de frumoasa Catrinel Sandu. Concursul se numea Fresh Mania, era realizat de catre doamna Florentina Satmari, produs de catre Raluca Olaru si Denisa Leho, avind ca redactor pe Mura Bizineche. 
In acest timp, am intrat intr-o buna zi la directorul general al National TV de atunci, domnul Mihai Mos, si i-am propus o idee de emisiune. M-a ascultat cu atentie, mi-a spus ca ideea are potential dar mi-a facut o contra oferta de colaborare si anume, sa intru ca prezentatoare a unei noi emisiuni pe care National TV o pregatea sa inceapa din toamna , tot sub regia doamnei Satmari. M-am bucurat, deoarece o cunosteam pe Florentina inca de la debutul meu in TVR, lucrasem cu dinsa de multe ori si stiam cit este de talentata si harnica. In urma mai multor sedinte de lucru, emisiunea a capatat numele "Sa v-amintiti Duminica ", o draguta referire la slagarul meu cel mai cunoscut, Strada Sperantei compus de regretatul Vasile Veseloski. 
La capitolul prezentatori, se purta pe atunci "moda" de a pune intrebari stinjenitoare, acide si antipatice, care intepau si jigneau pe cei intervievati iar eu, inca de la primele mele editii, am facut o totala diferenta deoarece ma comportam politicos si catifelat. 

Propunerea, în biroul directorului 


Am fost chemata in biroul directorului care m-a intrebat daca pot schimba felul meu de adresare, eu am spus NU , iar el mi-a dat maximum 3 luni de colaborare cu ei , ca sa aiba timp sa caute pe altcineva a carui prezentare sa aduca mult rivnita audienta de care orice emisiune tv are nevoie. Am spus OK si mi-am continuat linistita felul meu de prezentare. Au trecut primele trei luni, apoi au continuat alte trei luni si in fine a venit vara, cind se schimba de obicei grila de programe. Credeam ca mi se va spune, " Multumesc, La revedere " dar nu a fost asa. 
Domnul Director mi-a propus inca o stagiune de colaborare si a recunoscut ca nu s-a asteptat ca genul meu de conversatie amabila si cordiala sa faca audienta...Au trecut astfel primii 4 ani de colaborare. 
In toamna celei de-a 5-a stagiuni, am aflat cu extrema mirare ca doamna Satmari nu mai realizeaza "Sa V-amintiti Duminica " , ca emisiunea iese din grila si au urmat citeva saptamani in care si eu si producatoarea Raluca Olaru, ne cautam de lucru la alte televiziuni. Totusi, citeva saptamini mai tirziu am fost chemate amindoua si am fost intrebate daca dorim sau putem produce aceeasi emisiune fara doamna Satmari, pastrind formatul pe care dinsa il crease, dar, care, devenise intre timp proprietatea National TV.
Mai cu teama, mai cu jena, am spus Da, am intrebat de ce a plecat doamna Satmari dar nu ni s-a spus. Aveam curind sa aflam cu groaza ca, guri rele, transportau de colo-colo total falsa informatie ca eu si cu Raluca, o "dadusem afara pe Florentina". Lucrez cu Raluca de 10 ani si o cunosc bine asa ca pot garanta pentru integritatea ei ca si producator si coleg iar despre mine pot garanta si jura cu mina pe Biblie ca nici una dintre noi doua NU AVEM ABSOLUT NICI UN AMESTEC IN PLECAREA DOAMNEI SATMARI DE LA CARMA EMISIUNILOR NAT TV. 

Muncă de convingere


Cel mai greu ne-a fost sa convingem Artistii ca Nu din cauza noastra a plecat Florentina din National TV si ca fiecare dintre ei pot avea incredere in noi doua..
Totusi, incet si greu, acest lucru s-a intimplat si au trecut inca doi ani de emisiune Sa V-amintiti Duminica, pina cind a fost numit un alt director general care ne-a propus un cu totul alt format de emisiune, s-a facut un alt decor si noua emisiune a primit numele Opriti Timpul. 
Astfel, cu bune si cu rele, au trecut 10 ani. 
Multumesc aici public doamnei Satmari ca m-a ales sa prezint acum 10 ani o emisiune produsa de dinsa, o asigur pe aceasta cale de intreaga mea consideratie si de faptul ca niciodata nu am sabotat pe nimeni nicaieri in 47 de ani de cariera. 
Multumesc tuturor Artistilor care ne-au trecut pragul, echipei si colaboratorilor dar desigur, multumesc BUNULUI DUMNEZEU SI MAICUTEI DOMNULUI CA AU ADAUGAT ACEST "BIS" LA LUNGA MEA CARIERA MUZICALA. 
DOAMNA AJUTA !" a scris Corina Chiriac pe contul său de socializare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel