Corina Băcanu: Ar fi interesant să aflăm părerea domnului Dacian Cioloş despre vaccin

Cioloș
Cioloș

Corina Băcanu, una dintre persoanele cu o puternică comunitate online, a spus că ar fi interesant să aflăm părerea lui Dacian Cioloș despre vaccin.

Corina Băcanu a subliniat că este foarte important să știm părerea liderilor politici despre vaccin.

”Zilele astea mi-a fost silă să mai scriu ceva. Este din ce în ce mai greu de înghițit rețeaua asta socială care arată ca nimeni alta în ce hal de abrutizare, disperare și alienare mintală au ajuns mulți dintre voi.

Gata, prieteni, lumea se împarte între vaxinați și nevaxinați și cei din tabăra opusă sunt fie oi proaste care pun botul la vrăjelile marilor corporații care ne vor morți, fie între conspiraționiștii terminații lumii care habar n-au virusologie, imunologie și epidemiologie dar își dau cu părerea despre lucruri care le depășesc unitățile de iq. Nu mai e echilibru, bun simț sau reținere. Este doar un mare urlet despre ce trebuie să facă cel de lângă noi, că noi suntem mai deștepți decât oricine.

A ajuns lumea să se scuipe, să se cațere pe cadavre, să se dea în gât, să facă shaming despre opțiunea altuia, efectiv este scârbos gradul de degradare umană la care ați ajuns unii dintre voi. Eu m-am înțepat. Dar nu mi-aș permite niciodată să îi spun altei persoane ce să facă cu corpul ei. Mă aștept la același lucru și din partea unui neîntepat, adică să își vadă de propria existență când vine vorba despre decizia altuia de a băga serul în el.

Pandemia asta va trece, prieteni, dar uitați-vă bine la ăia de lângă voi cu spume și invective la bot, fie pro sau contra, că ei au fost și vor rămâne la fel și după ce trece mizeria asta și gândiți-vă dacă merită să rămână în viața și lista voastră.

Am mai observat, în zilele astea lungi când mi-am luat timp să citesc mai mult și să scriu mai puțin că și politicienii s-au împărțit în tabere. La ei este justificat și chiar binevenit. Și chiar îi admir pe ăia care au fost fermi cu deciziile lor, indiferent de care parte a baricadei sunt. Pentru că a te arăta hotărât pro sau anti înțepat este un act de curaj politic, indiferent de care parte ești, pentru că sigur pierzi mai mult sau mai puțin capital politic. Însă așa cum detest înspumații la bot fără nicio miză care fac propagandă dezgustătoare fie pro sau contra, detest și politicienii care umblă șobolănește pe sub radar ca să nu sufere nicio pierdere.

În această categorie întră unul dintre liderii coaliției de guvernare, respectiv domnul Dacian Cioloș, care nu a emis nicio părere referitor la vaccinare. Ar fi interesant să aflăm părerea domnului Dacian Cioloş despre vaccin în particular și felul în care se poziționează domnia sa față de actul medical în general. De ce? Pentru că domnul Cioloș, dincolo de faptul că va încerca să câștige șefia unuia dintre cele mai mari partide politice din România, este și liderul grupului Renew Europe, al treilea grup ca mărime din Parlament, deci părerea domnilei sale este foarte importantă. Și nimeni din presă nu a fost interesat să afle, așa că întreb eu. În rest, voi, relax, că nu aveți mai mulți bani în cont dacă faceți spume, nici mai deștepți nu sunteți. Doar penibili și triști”, a scris Corina Băcanu pe Facebook.

VEZI ȘI: Cioloș nu iubește vaccinarea, lucru care s-a întors împotriva lui / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel