Urmărește emisiunea live


Copreședinte PNL: E singura soluție pentru a răsturna Guvernul Ponta

Copreședintele PNL Vrancea, deputatul Nini Săpunaru, consideră că politicienii migratori pot fi cheia dărâmării Guvernului Ponta. 

Copreşedintele PNL Vrancea, deputatul Nini Săpunaru, spune că nu există o altă soluţie de a dărâma actualul guvern decât dacă acel guvern demisionează singur.

"Au luat parlamentari de la PDL şi de la PNL cu vârf şi îndesat. Am plecat cu PNL cu 165 de deputaţi şi nu mai avem decât o sută. Au plecat la PSD, la UNPR şi PMP. Nu e corect să lăsăm ţara pe mâna lui Ponta până în 2016. Eu altă soluţie pe lumea asta, ca să dai jos un guvern, nu am auzit decât să votezi o moţiune şi cineva să voteze ca să cadă guvernul. Trebuie un număr de parlamentari să bage o biluţă albă în urna albă. Cum sunt ei, cu pete gri, că au plecat, că s-au dus, ăia sunt cu care trebuie să discutăm, că pe alţii nu-i avem. Nu am auzit altă soluţie să pice un guvern, decât dacă îşi dă el demisia singur, dar nu cred că vedeţi gestul acesta de la domnul Ponta vreodată", a precizat Nini Săpunaru, copreşedinte PNL, potrivit Adevărul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel