Copreședinte PNL, avertisment pentru primarii liberali

Anunț crunt pentru primari. Copreședintele PNL, Mircea Cazan, a anunțat că nu toți primarii liberali trebuie să stea liniștiți în ceea ce privește alegerile locale din 2016.

Mircea Cazan a precizat că până-n septembrie va fi încheiată evaluarea filialelor locale ale organizației sibiene a liberalilor.Până atunci, membrii PNL vor completa o cerere în care precizează că vor să candideze pentruo anumită funcție la alegerile locale sau la cele parlamentare de anul viitor.

"Suntem în stadiul în care strângem semnăturile pentru cei care vor să candideze. Există o procedură foarte clară, se face o cerere, există etape. Probabil în luna septembrie se vor clarifica aceste candidaturi. Noi plecăm într-o competiție în care din cele 64 de primării, avem 30. Nu înseamnă că în toate aceste 30 stăm foarte bine. Facem analize și acolo unde gândim că poate nu stăm foarte bine și trebuie să facem ceva", a declarat Mircea Cazan, în emisiunea Turnul Sfatului.

"E posibil ca o localitate sau două, în care avem primar, să fie reanalizată. E posibil", a precizat liberalul.Mircea Cazan susține că Virgil Popa este un posibil candidat la Primăria Municipiului Sibiu: "Virgil Popa poate fi un candidat bun. Este viceprimar a lucrat foarte bine cu domnul Iohannis, poate duce mai departe aceste proiecte cu succes".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel