Copil în șoc anafilactic, dus pe brațe de polițiști

Un polițist de frontieră și un jandarm din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis” Constanța au salvat o fetiţă de 3 ani, aflată în șoc anafilactic din cauza unor înțepături de albine, transportând-o pe braţe până la ambulanţa care nu putea înainta din cauza drumului inundat.

Aseară, în jurul orei 20.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Negru Vodă, județul Constanța, au primit un telefon de la un bărbat, aflat într-o zonă izolată de pe raza localității Dumbrăveni –judeţul Constanţa, care solicita ajutor pentru fetiţa sa, în vârstă de 3 ani, ce fusese înțepată de albine și intrase în șoc anafilactic.

Din cauza ploilor abundente drumul spre localitatea unde era copila devenise impracticabil, iar ambulanţa nu a putut ajunge la ea. Dar forțele de ordine nu s-au lăsat păgubașe, a anunțat Poliția de Frontieră.

Deși se lăsa întunericul și pământul erau un mâl periculos, spre locul unde se aflau bărbatul și fetița sa a pornit un echipaj format dintr-un polițist de frontieră din cadrul Compartimentului Sprijin Operativ – Garda de Coastă și un jandarm din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis" Constanța, aflat în misiune de întărire a dispozitivului de supraveghere a frontierei.

Au dus-o pe brațe câțiva kilometri

Cei doi, însoţiţi de tatăl copilului, au transportat fetiţa pe braţe câţiva kilometri (deoarece drumul auto era impracticabil) şi, ulterior, în sprijinul lor a venit un localnic, fost polițist de frontieră, proprietar al unui autoturism de teren, care i-a ajutat să ajungă, în timp util, la ambulanța din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța.

Fetiţa şi tatăl ei au ajuns la timp la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, în acest moment minorul aflându-se în afara oricărui pericol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel