Controverse la Palatul Parlamentului. 'Am asistat revoltați la o mare ticăloșie. Este rușinos'-exclusiv

Cea mai somptuoasă clădire a Europei și una dintre cele mai rare din lume, Palatul Parlamentului, devine și anul acesta locul petrecerii de Revelion.

Marius Marinescu, contactat de DC News, trage un semnal de alarmă și spune că Palatul Parlamentului s-a transformat sub ochii noștri în bâlci, cârciumă, târg de rochii de mireasă, iar lista poate continua la nesfârșit.

În rândurile de mai jos vă invităm să aflați ce probleme ridică Marius Marinescu în legătură cu această clădire importantă:

Parlamentul=bălci? Raiul interlopilor și al chefliilor?

Casa Poporului este cel mai important simbol al României. Clădirea impunătoare cumulează frumusețea Palatului Belvedere din Viena și grandoarea Pentagonului.

(w670)

Casa Poporului, apreciată de conducătorii lumii

Ziua de 3 august 2008 este un punct de referință în istoria Casei Poporului. Președintele SUA, George Bush, președintele Rusiei, Vladimir Putin, și alți oficiali de prim rang din 49 de țări au participat la cel mai mare summit NATO. Această participare la nivel înalt a fost și o recunoaștere a valorii de simbol al României, al puterii și al măreției.

(w670)

Conducerea Parlamentului a aprobat organizarea de botezuri, nunți, petreceri de Revelion, showroom-uri de mașini de fițe, târguri de rochii de mireasă, fashion show-uri și alte evenimente extravagante care nu au nimic în comun cu sobrietatea legislativului. Toate acestea s-au petrecut în cele opt săli puse la dispoziție, de la cea mai mică la cea mai mare. Niciodată asemenea manifestări nu au fost și nu vor fi permise în clădirile în care funcționează instituții omologe din țările lumii civilizate. Cum ar fi dacă în Parlamentul European ar răsuna manele în loc de Oda bucuriei? 

Parlamentul, showrom

(w670)

În luna septembrie am asistat revoltați la o mare ticăloșie a aleșilor neamului: sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Vadim Tudor nu a fost acceptat să fie depus pentru câteva ore în holul Senatului. În schimb, cu ceva timp în urmă, în sala Tache Ionescu din Palatul Parlamentului, a tronat - preț de câteva zile - o imensă mașină de fițe, un Ferrari de ultimul tip.

(w670)

Parlamentul, cârciumă

Să ne amintim că în 2000, celebrul Fane Spoitoru a sărbătorit, în stil propriu, botezul fiului său în Palatul Parlamentului. Singurul element lipsă pentru gustul petrecerii a fost reprezentat de turnulețele de tablă de pe acoperiș. 

Parlamentul, târg de rochii

Sălile Palatului au rivalizat cu angroul Europa. Numai lume bună. Cei care au trecut pe acolo povestesc cum patronul unui stand amenajat în parteneriat cu conducerea Parlamentului, după ce a trecut de filtrul SPP, a strigat 'Allahu Akbar'.

Parlamentul pășește în 2016 pe ritm de manele

A devenit o tradiție ca tot felul de cheflii cu bani să se adune și să petreacă în noaptea de Anul Nou în clădirea Parlamentului. Credeți că petrecăreții vor asculta mesajul președintelui Klaus Iohannis sau se vor undui pe ritmuri de manele?

(w670)

Parlamentul, casă de modă/paradă de rochii de mireasă

În data de 24 ianuarie 2016, românii vor sărbători 154 de ani de la Unirea Principatelor Române sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza. Știți ce eveniment va găzdui Palatul Parlamentului în acea zi? O paradă de modă. Prin urmare, în loc de Hora Unirii și 'Deșteaptă-te, române', va răsuna muzică house. 

(w670)

Este rușinos și revoltător că această clădire monument ridicată cu sacrificii umane și care va dăinui mii de ani a ajuns fieful interlopilor, chefliilor și maneliștilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel