Controversă după meciul Simonei Halep. "Aţi fi zis că-i proastă..."

Simona Halep a fost învinsă, la Beijing, de chinezoaica Shuai Zhang cu scorul de 6-0, 6-3 la capătul a 59 minute de joc.

Pe Facebook circulă o teorie prin care se spune că sportiva noastră ar fi vrut să piardă fiind vorba despre un aranjament. În primul set, Simona Halep a fost inexistentă: 0-6 în doar 18 minute de joc! Apoi a părut că se redresează, dar nu pentru mult timp. Oricum românca a plecat cu 130.420 de dolari şi 215 puncte WTA pentru că a ajuns până în optimile turneului de la Beijing.

Iată un comentariu care circulă pe Facebook după meciul dintre Simona Halep și Shuai Zhang.

[citeste si]

"A fost clar un gest de curtoazie faţă de gazde şi faţă de jucătoarea lor personal. Încă din primul game, adică break, şi apoi în fiecare moment critic de-a lungul meciului, Halep a trimis mingea în fileu sau în afară. Ba chiar o făcea şi cu ostentaţie, la o treime din înălţime, mai jos de fileu, sau la două-trei palme bune dincolo de tuşe. Vedeţi cadrul de la sfârşitul primului break, cu antrenorul chinezoaiecei, cum pune capul jos de ruşine, şi de încă alte ori de-a lungul meciului, vedeţi figuri nedumerite ale chinezoaicei, nici ea nu înţelegea cu a putut să câştige aşa uşor unele puncte. Halep a vrut să-i lase un traseu frumos chinezoaicei, în turneul din capitala ţării ei. Şi apoi a plecat cu ceva bani de acolo, clasamentul era de aşa natură că a ieşit devreme din turneu dar totuşi urcă în poziţie în clasament, se şi odihneşte puţin... Bravo ei. Aţi fi zis că-i proastă fata asta dar nu e. În afară de o jucătoare de excepţie", a scris un internaut pe Facebook.

Dumneavoastră ce credeți? Teoria care circulă pe Facebook poate fi adevărată?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel