EXCLUSIV  Controversă cu lărgirea plajei din Mamaia. Chirieac: Au distrus staţiunea! Vicol: Se pot întâmpla nenorociri!

Foto: Facebook Apele Romane Dobrogea-Litoral
Foto: Facebook Apele Romane Dobrogea-Litoral

Laura Vicol și Bogdan Chirieac au dezbătut situația stațiunii Mamaia ale cărei plaje au fost lărgite, transformând suprafața de îmbăiere într-un bazin care ajunge la doi metri adâncime după câţiva metri.

„Se fac multe lucruri fără cap, cum au făcut acum la mare. N-am înțeles-o pe asta cu plaja, poate nu mă pricep eu”, a spus Laura Vicol, în interviul EXCLUSIV acordat DC NEWS. „Nu, cu plaja haideți să o subliniem. Ne pricepem, suntem oameni raționali. Au distrus stațiunea Mamaia. Au mărit plaja de la 150 de metri la 400 de metri”, a adăugat analistul politic Bogdan Chirieac.

„Ca să ridice alte stațiuni cumva?”, a întrebat Vicol. „Mi-e teamă că alte stațiuni din afara României”, a răspuns Chirieac. „Ca să înțelegeți... se plonjează direct de pe malul mării în apă, la doi metri. Am filmulețe trimise. Cum să te duci tu cu copiii de 2-3 ani, 10 ani, 11 ani. Hai că pe cei mici de 2-3 ani îi ții lângă tine, dar pe cei de 10-11 ani cum faci?”, a mai spus Vicol.

Se pot întâmpla nenorociri

„Doamnă, ca să ajungeți la mare trebuie să parcurgeți 400 de metri de deșert!”, a mai precizat Chirieac. „Vă dați seama ce nenorociri se pot întâmpla acum? Slavă Domnului că avem salvamari, sper să fie acolo toată vara. Vă dați seama ce se poate întâmpla în această vară acolo, cu copiii? Eu numai la copii mă gândesc”, a continuat Vicol.

„Aici, dumneavoastră personal merită să faceți o inițiativă legislativă să readucă plajele la forma inițială”, a mai transmis Chirieac. „Cu siguranță merită, dar nu se va întâmpla niciodată pentru că sunt om realist. Cu siguranță se poate face o astfel de inițiativă, dar implică foarte multe costuri. De aceea spun că sunt lucruri făcute fără cap. Tu trebuia să te gândești când ai făcut mizeria asta, să te gândești că acolo vin oameni și că distrugi o stațiune întreagă în detrimentul altora!”, a mai completat Vicol.

Fără toalete, fără acces în apă pentru copii sau cei care nu știu să înoate

„Au distrus Mamaia... vă dați seama că dacă un copilaș are nevoie la toaletă, nu sunt toalete! Deci trebuie să facă în apă”, a spus Chirieac. „Și în apă unde faci? Unii copii, cum sunt ai mei, sunt învățați că în apă nu există să faci așa ceva, de aceea s-a inventat toaletă. Și cum intri în apă? Eu nu știu să înot. Eu nu mai pot să intru cu copiii în apă.

Și atunci mă obligă să ce? Să mă duc fie în alte stațiuni, fie să mă duc în alte stațiuni cu litoral. Am auzit că plaja nici nu mai este plajă, este pietriș”, a adăugat Vicol.

„Da, așa am primit și noi rapoartele. O să facem și o anchetă DC NEWS, o așteptăm, lucrăm deja de sâmbătă. E pietriș și nu sunt șezlonguri, nu sunt toalete. Nu le-a dat voie. E noaptea minții, așa ceva nu s-a mai întâmplat”, a conchis analistul politic.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel