EXCLUSIV  Controversă cu demiterea viceprimarului Bădulescu

Aurelian Bădulescu
Aurelian Bădulescu

Honorius Circa, liderul grupului de consilieri generali PSD București, a vorbit despre retragerea sprijinului politic viceprimarului Aurelian Bădulescu.

“Retragerea sprijinului politic pentru funcția de viceprimar înseamnă propriu-zis demiterea sa din această funcție, însă domnul Bădulescu ar rămâne consilier general PSD în continuare. Dar demiterea și-ar produce efectele doar dacă Consiliul General este de acord. Este o decizie a CEX București pe care orice membru al partidului trebuie să o respecte. Dacă nu vrea cineva să o respecte, poate să o spună în cadrul CEX-ului, însă dacă decizia finală este aceasta. Dacă un consilier face altfel, este o decizie personală pe care și-o asumă”, a zis Honorius Circa pentru DC News.


“Sunt niște pași care trebuie respectați. Pasul 1 este introducerea pe ordinea de zi a proiectului de schimbare din funcție a viceprimarului. Pasul 2 este supunerea la vot a proiectului. Acești pași vor fi urmați la o ședință viitoare a Consiliului General. Dacă nu se creează o majoritate de două treimi din numărul total al consilierilor în funcție care să aprobe proiectul de demitere, viceprimarul va rămâne pe funcție până când se va forma o astfel de majoritate”, a mai explicat Honorius Circa.

 

VEZI ȘI:

Firea, nou atac la Dragnea. Ce înseamnă bătaia dintre Mutu și Bădulescu

Gabriel Mutu, mesaj de dragoste pentru Bădulescu. Firea, sms-uri din interior


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel