EXCLUSIV  CONTROVERSĂ BORDURI, SECTOR 4. Daniel Băluță: Ipocrizie! Nicușor Dan, expert în orice

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a vorbit, la DCNews LIVE despre sistemul pilot cu privire la bordurile din sector. 

”Încerc să găsesc o soluție pentru borduri. Dacă filmăm bordurile după un bulevard, lăsând la o parte că foarte multe lipsesc, sunt praf. Deci, pur și simplu din cauza calității precare pe care betonul o are și din cauză că betonul cu sarea nu se împacă iarna deloc, evident că reprezintă muncă-n zadar. Preferăm să facem lucruri de calitate- și este un lucru pe care încerc să-l imprim în tot ceea ce fac. Prefer să fac mai puține lucruri și de calitate decât mai multe lucruri, de proastă calitate. O să ajungem să aveam aceeași reticență pe care oamenii o au ori de câte ori te atingi de vreo bordură, au rămas marcați din alt sezon. Dacă ai pus mâna pe o bordură, nu contează că e necesar sau nu e necesar, e rău”, a spus Daniel Băluță, la DCNews LIVE. 

Nicușor Dan a avut o postare pe Facebook, preluată și de USR Sector 4, despre bordurile ”din plastic”. Fostul lider USR a susținut că este o găselniță de risipire a banilor. 

Primarul Sectorului 4 a explicat: ”Domnul Nicușor Dan e expert în orice! Tocmai dl Nicușor Dan ar trebui să se plângă că lipsesc borduri, că sunt în ultimul hal și bordură peste bordură nu ar da bine. Discut despre un sistem pilot căruia vreau să-i văd eficiența. Este vorba de fibră pe care o punem peste pentru a nu se deteriora în contactul pe care-l are cu sarea, în timpul iernii. Costul este de trei ori mai mic decât al unei borduri obișnuite și nu le schimbăm. Asta este ipocrizia. Dânsul are o preocupare deosebită vizavi de borduri”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel