Modificări fiscale. Auchan, ANUNȚ despre SALARII

Auchan Retail România va menţine salariul net al celor aproximativ 10.000 de angajaţi, după intrarea în vigoare a Ordonanţei de Urgenţă prin care este modificat Codul Fiscal, informează compania.

"Ca urmare a aprobării noilor prevederi de modificare a Codului Fiscal, ce vor intra în vigoare la data de 1 ianuarie 2018, Auchan se angajează să păstreze intacte interesele salariale ale celor 10.000 de angajaţi ai săi", precizează reprezentanţii companiei, adăugând că, începând cu luna noiembrie, Auchan a lansat o nouă grilă salarială pentru funcţia de operator vânzări polivalent, ce asigură o creştere a salariului cu 30% . 


În ultima perioadă, o serie de companii mari au anunţat că salariile angajaţilor proprii nu vor scădea în urma trecerii contribuţiilor de la angajat la angajator, printre acestea numărându-se Kaufland România, Coca Cola România, Electrocentrale Bucureşti SA, Superbet Holding România, Nuclearelectrica etc. 

Ordonanţa de urgenţă pentru modificarea şi completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, care prevede, printre altele trecerea contribuţiilor sociale de la angajator la angajat, a fost publicată în Monitorul oficial la finele săptămânii trecute, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel